Äntligen är den här, det som alla har väntat på…
Phadderansökan för Inslussningen 2018!

Vill du hjälpa de nya studenterna in i Högskolan och studentlivet? Vill du visa de nyinflyttade studenterna staden, var man hittar den bästa lunchrestaurangen eller bästa klädaffären? Vill du visa det där små guldkornen som Trollhättan och studentlivet har? Då ska du ansöka till att bli phadder under Inslussningen 2018!

Inslussningen är introduktionsveckorna för nya studenter på Högskolan Väst. Under två veckor (3 -16 september) fylls dagarna och kvällarna med aktiviteter för att lära känna andra studenter, högskolan och den vackra staden Trollhättan. Helt enkelt den där självklara starten för studenter som skall studera på campus och vill lära känna omgivningen på ett lättsamt sätt.

Som phadder hjälper du till att slussa in våra nya studenter i högskolan, staden och studentlivet och ger det lilla extra för att de ska känna sig välkomna.

Sista ansökningsdag 1/6.
Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om vad det innebär? Maila projektledare@inslussningen.se

Ansökan hittar du här: https://goo.gl/forms/i7gzW3U4DN2tXJ0Y2

 

Läs mer om inslussningen!