Kick-off 2017

För att dra igång terminen på riktigt anordnar Studentkåren vid Högskolan Väst, Trollhättan stad och Högskolan Väst en välkomstkonsert! I år har vi äran att välkomna Wiktoria till Trollhättan. Wiktoria är just nu den mest streamade artisten från årets melodifestival med låten ”As I Lay Me Down”, en annan känd låt från tidigare deltagande i melodifestivalen är ”Save me”.

Konserten äger rum utanför Högskolan Västs entré från 17:00 den 1 september!


To start the semester in the best way the Student Union at University West organizes a welcome concert together with Trollhättan city and University West! This year we have the honor to welcome Wiktoria to Trollhättan. Wiktoria’s song ”As I lay me down” is the most streamd song from the 2017 edition of Melodifestivalen, another popular song she performed earlier is ”Save me”. 

The concert takes place outside University West entrance from 17:00 September 1st

Spana även in...