Fotofajten

Redo att upptäcka Trollhättan? Vill du hjälpa ditt utskott att skaffa lite extra poäng för Poängjakten? Då är Fotofajten något för dig! 

Fotofajten går ut på att genomföra ett antal poänggivande uppdrag, ta ett foto på när uppdraget genomförs och ladda upp på instagram med en speciell #! Slusskommitéen går varje dag igenom dessa taggar och godkända uppdrag ger ditt utskott poäng! Dessa uppdrag är uppdelade på två veckor, och sammanfaller med Inslussningen. 

Fotofajten är konstruerad för att du som ny student ska få möjlighet att upptäcka staden och dess människor på bästa sätt men också för att du ska lära känna dina medstudenter! 

Att delta i Fotofajten är helt frivilligt men ett roligt sätt att komma in i Trollhättans sociala liv. 

Viktigt att tänka på under Fotofajten är att bilderna måste laddas upp på ditt privata instagram konto (eller om du väljer att skapa ett nytt), att du använder rätt #, att en nollebricka är fullt synlig och att du är uppmärksam för de lagar och regler som gäller för allmän fotografering. 

På denna sida kommer Fotofajtens uppdrag läggas upp när Inslussningen börjar, men det kommer även finnas information tillgänglig under Inslussningens aktiviteter. Om du har några frågor om Fotofajten, kontakta din närmaste phadder eller sök upp Slusskommitéen! 

Vill du se mer av Fotofajten, tryck här

Fotofajten 2019