Aktiviteter

Måndag 2/9 

14:00 Välkomstphest! 

Vi hälsar nya (och gamla) studenter välkomna till Högskolan Väst! Studentpuben Decore öppnar sina portar och bjuder in till en lugn och trevlig start på Inslussningen. Mer info här

Tisdag 3/9

17:00 Slusskampen! 

Utskotten samlas för att mötas i en kamp med roliga aktiviteter! Olika stationer med uppdrag som ska genomföras! Mer info här!  

17:30 DeCore

Studenpuben slår återigen upp sina portar för att studenterna ska kunna avnjuta både mat och dryck! Glöm inte att ta med ID + Studentintyg. Eventet hittar du här! 

Onsdag 4/9

17:00 Amazing Race! 

Lär känna din nya studentstad. Du tas på en resa genom Trollhättan där du ska hitta olika platser, men också kunna genomföra uppdrag när du väl hittar rätt plats! 

17:30 DeCore 

Studenpuben slår återigen upp sina portar för att studenterna ska kunna avnjuta både mat och dryck! Glöm inte att ta med ID + Studentintyg

Torsdag 5/9

17:00 Såpabrännboll! 

Det gäller att ha lite bollkontroll. Det är ganska halt. Men det är framförallt roligt! Ladda kroppen för denna Brännboll med en twist! 

18:00 DeCore 

Efter att ha sprungit och slitet på brännbollen kanske det passar bra med lite mat? Decore öppnar portarna för att du ska ha möjlighet till detta! 

Fredag 6/9 

16:30 THANK GOD IT’S KUBB – T.G.I.K 

Filt: Check! Trevligt sällskap: Check! Pinnar: Check! Vi sätter oss i Dahlöfs park och tar en liten picknick med tillhörande kubb! 

18:30 Övningssitting #1 

Vad är en sittning? Vad betyder Tempo? Vilken är den populäraste studentsången? Vårt Sexmästeri bjuder in till övningssittning för att du ska få svar på dessa frågor. Mer info om biljettförsäljning kommer! 

19:00 DeCore

Studenpuben slår återigen upp sina portar för att studenterna ska kunna avnjuta både mat och dryck! Glöm inte att ta med ID + Studentintyg

Lördag 7/9

12:00 Volleyball! 

Sand, nät och bollar. Vad mer kan man behöva? Det är dags att spela Volleyboll! Varning: Vi ansvarar inte ifall du får sand i ögonen! 

18:30 Övningssittning #2  

Missade du övningssittning #1? Eller har du fortfarande frågor? Då är detta chansen att gå igen! Mer info om biljettförsäljning kommer!  

19:00 DeCore 

Studentpuben slår återigen upp portarna för er som vill umgås och ha en kul lördagkväll! 

Söndag 8/9

15:00 Tacohäng!  

Gillar du Tacos? Är du mästare på att fylla en tortilla? Då är detta eventet för dig. Mer om kostnad kommer under första veckan på Inslussningen. 

Måndag 9/9

17:00 Utskottsaktiviteter!  

Utskotten samlar sina nya studenter för att umgås och ladda för kvällen! Mer information om aktiviteterna får du av dina phaddrar. 

19:00 Bowling @ Buddy’s 

Inslussningen tillsammans med Buddy’s bjuder in till en kväll med gratis bowling för alla studenter! 

Tisdag 10/9

17:00 Skattjakt!  

Är du Högskolans Indiana Jones? Är du en mästare på att hitta saker ingen annan hittar? På med skattletarhatten och ge dig ut på ett äventyr! 

17:30 DeCore 

När du hittat skatten, kan du hitta mat på Studentpuben! 

Onsdag 11/9

17:00 Dodgeball! Wet Edition! 

Akta, något kommer flygande! Ducka, rulla eller hoppa. Det gäller att inte bli träffad, för då kan du bli blöt! 

17:30 DeCore  

På Studentpuben kan du sen sitta ner och umgås med dina kamrater! 

Torsdag 12/9

15:58:32 Västsex Uttagning! Vill du veta vad som händer, får du gå på uttagningen… mer info får du av Västsex eller på vastsex.nu

18:00 Bandutdelning utanför Decore

Studentbandet behöver du för att få fritt inträde på pubrundan! ta med dig studentid och legitimation

19:00 Barrunda! 

En promenad runt i Trollhättan där vi besöker barer och resturanger. Schema för vad som ska besökas kommer närmare rundan! 

Fredag 13/9

18:00 Spelpub! 

Information kommer! 

Lördag 14/9

09:00 Flottbygge! 

Studenter bygger flotte! Se till att den flyter så ska det nog gå bra! Det kommer finnas saker att bygga med, men utskotten stylar sina flottar själva! 

12:00 Flottrace! 

Nu ska vi se om flottarna flyter. Vi vandrar ner till kanalen, lägger i flottarna och sen tävlar utskotten mot varandra! 

17:30 Slussbalen! 

En finare sittningen. Mat, dryck, avtackningar, spex med mera utlovas! Information om biljettförsäljning kommer! 

21:00 Slussphesten! 

Det sista som händer på Inslussningen. Decore slår upp sina portar än en gång för en kväll som kommer leva vidare i oändligheten!