Vill du hjälpa de nya studenterna in i Högskolan och studentlivet? Vill du visa de nyinflyttade staden, var man hittar den bästa lunchrestaurangen eller bästa klädaffären? Vill du visa det där små guldkornen som Trollhättan och studentlivet har? Då ska du ansöka till att bli phadder under Inslussningen 2020!

Ansökan hittar du här!

Inslussningen är introduktionsveckorna för nya studenter på Högskolan Väst. Under två veckor (31 augusti – 13 september) fylls dagarna och kvällarna med aktiviteter för att lära känna andra studenter, högskolan och den vackra staden Trollhättan. Helt enkelt den där självklara starten för studenter som skall studera på campus och vill lära känna omgivningen på ett lättsamt sätt.

Som phadder hjälper du till att slussa in våra nya studenter i högskolan, staden och studentlivet och ger det lilla extra för att de ska känna sig välkomna.

Sista anmälan 30/5.
Intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om vad det innebär? Maila [email protected]

(Alla ska gå phadderutbildningen som ges helgen innan, kan man inte så kontakta projektledaren.)

**** PGA Covid-19 kan det bli förändringar i schemat och vad man gör och när. Vi kommer hålla er uppdaterade när ny information kommer och nya beslut tas! Skulle inslussningen flyttas är inte anmälan bindande på något vis****

Ansökan hittar du här!